Top Flite/Strata top flite Infinity

Top Flite Infinity är en fantastiskt skön golfboll. Den har ett supertunt skal och en stor mjuk kärna. Den lanserades under parollen ”play with a buttery feel”. Ger mycket längd och en mjuk känsla.

Filter Sortera
Återställ Verkställ
A
- klass
A-klass: Mycket bra skick, mer eller mindre nyskick (denna klass kallas även för ”mint” eller ”mint condition”). Tryck (logotyper eller annat) förekommer, dock inga personliga märkningar vilket vi är ensamma om i Sverige.
9,00 kr
Max:
Min: 1
Step: 1
Slutsåld
B
- klass
B-KLASS: Bollarna är i bra skick och kan jämföras med bollar som har blivit spelade några hål. Bollarna kan ha mindre färgförändringar, mindre skrapmärken och personliga märkningar, men aldrig av den typen som påverkar spelet. Med klass B får du mycket boll för pengarna!
7,00 kr
Max: 16
Min: 1
Step: 1
Endast 16 kvar!
C
- klass
C-klass: Bollarna är i ett skick som lämpar sig för träningsspel. Kan ha personliga märkningar, skrapmärken och/eller färgförändringar. Refurbished, X-Outs och Practice-bollar kan förekomma. Klass C-bollar kan även innehålla bollar med väldigt många personliga märkningar, men som annars skulle vara A- eller B-klass.
5,00 kr
Max:
Min: 1
Step: 1
Slutsåld

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”top flite Infinity”

Vi samlar in cookies för att ge en maximalt bra upplevelse när du handlar golfbollar.
Läs mer om hur vi använder informationen.