Borthittads bollpaket är färdigkomponerade paket med golfbollar med vissa egenskaper.

Produktetiketter
Visar 1 – 9 av 9 paket Visar alla 9 paket Visar det enda paketet No results found
Sortera
Filter Sortera
Återställ Verkställ
begagnade golfbollar

Letar du efter en ny favoritboll? Här har vi valt ut tre olika modeller av golfbollar åt dig. Perfekt om du vill testa lite olika modeller! Är du en av många som har problem med slice eller hook? Då kan detta paket kanske hjälpa dig. Det gemensamma för dessa golfbollar är att de är förlåtande och spinner ganska lite. Det gör att den skruv som finns vid bollträffen i alla fall inte förvärras. Du kan själv bestämma antalet golfbollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass.

144 kr
begagnade golfbollar

Letar du efter en ny favoritboll? Här har vi valt ut tre olika modeller av golfbollar åt dig. Perfekt om du vill testa lite olika modeller! Föredrar du känsla över längd? Älskar att ha en mjuk känsla vid puttningen och kanske kan sätta mycket spinn på bollen vid inspel? I detta paket har vi plockat ihop några av de bästa och populäraste tourbollarna som är designade för känsla i första hand. Du kan själv bestämma antalet golfbollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass.

248 kr
begagnade golfbollar
12 mjukisar (B-klass)
Mjuka bollar
Premiumbollar
5.0
(1)

Letar du efter en ny favoritboll? Här har vi valt ut tre olika modeller av golfbollar åt dig. Perfekt om du vill testa lite olika modeller! I detta paket har vi plockat ihop några av de populäraste golfbollarna med mjuk känsla. Samtliga är av premiumtyp, dvs inte de dyraste men snäppet under. Du bestämmer själv antalet golfbollar av varje modell. Alla är i B-klass.

110 kr
begagnade golfbollar

Letar du efter en ny favoritboll? Här har vi valt ut tre olika modeller av golfbollar åt dig. Perfekt om du vill testa lite olika modeller! Här finns några av våra bästa golfbollar med fokus på längd. Du kan själv bestämma antalet golfbollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass.

196 kr
begagnade golfbollar

Letar du efter en ny favoritboll? Här har vi valt ut tre olika modeller av golfbollar åt dig. Perfekt om du vill testa lite olika modeller! I detta paket har vi samlat några av de mest tekniskt avancerade golfbollarna på marknaden. Det är inte säkert att du trivs med dem, men det kan vara roligt att prova! Du kan själv bestämma antalet golfbollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass.

220 kr
begagnade golfbollar

Letar du efter en ny favoritboll? Här har vi valt ut tre olika modeller av golfbollar åt dig. Perfekt om du vill testa lite olika modeller! Om du är den typen av spelare som älskar att spela in med backspinn på green så är detta paket med tourbollar något för dig. Här har vi samlat våra allra bästa spinnbollar. Det är golfbollar som är gjorda för att få maximal känsla och optimerade för att sättas skruv på. Du kan själv bestämma antalet golfbollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass.

248 kr
begagnade golfbollar
40 Pro v1 träningsbollar (C-klass)
Billiga bollar
Tourbollar
Träningsbollar

Detta paket innehåller endast Titleist Pro v1-bollar i C-klass. Perfekt för övningsrangen! Välj själv hur många du vill beställa. Ett av de absolut billigaste Pro v1-paketet på marknaden. Vill du ha andra klasser eller årsmodeller, se Pro V1.

560 kr
begagnade golfbollar
12 premiumbollar med längd i (B-Klass)
Distansbollar
Premiumbollar
5.0
(1)

Letar du efter en ny favoritboll? Här har vi valt ut tre olika modeller av golfbollar åt dig. Perfekt om du vill testa lite olika modeller! Populära golfbollar för dig som prioriterar längden framförallt. Inte de dyraste, utan snäppet under. Du kan själv bestämma antalet golfbollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass.

136 kr
begagnade golfbollar

Letar du efter en ny favoritboll? Här har vi valt ut tre olika modeller av golfbollar åt dig. Perfekt om du vill testa lite olika modeller. De golfbollar som lite felaktigt marknadsförs som "Dambollar" är såklart inte självklart golfbollar för just damer. Det gemensamma är att de oftast har en låg kompression. De är alltså inte inriktade mot ett visst kön, utan mot spelare som har lägre svinghastighet. De är dock ofta speciellt designade för att tilltala en kvinnlig målgrupp. Du kan själv bestämma antalet golfbollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass.

152 kr