Borthittads bollpaket är färdigkomponerade paket med golfbollar med vissa egenskaper. Du väljer själv hur många av varje modell du vill beställa.

Visar 1 – 8 av 8 paket Visar alla 8 paket Visar det enda paketet No results found
Sort by
begagnade golfbollar
12 premiumbollar med längd i (B-Klass)
Distansbollar
Premiumbollar
5.0
(1)
Populära golfbollar för dig som prioriterar längden framförallt. Inte de dyraste, utan snäppet under.Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
140 kr
begagnade golfbollar
5.0
(1)
De bollar som lite felaktigt marknadsförs som "Dambollar" är såklart inte självklart bollar för just damer. Det gemensamma är att de oftast har en låg kompression. De är alltså inte inriktade mot ett visst kön, utan mot spelare som har lägre svinghastighet. De är dock ofta speciellt designade för att tilltala en kvinnlig målgrupp.Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
140 kr
begagnade golfbollar
I detta paket har vi samlat några av de mest tekniskt avancerade golfbollarna på marknaden. Det är inte säkert att du trivs med dem, men det kan vara roligt att prova!Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
236 kr
begagnade golfbollar
Om du är den typen av spelare som älskar att spela in med backspinn på green så är detta paket med tourbollar något för dig. Här har vi samlat våra allra bästa spinnbollar. Det är bollar som är gjorda för att få maximal känsla och optimerade för att sättas skruv på.Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
240 kr
begagnade golfbollar
Här finns några av våra bästa bollar med fokus på längd.Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
212 kr
begagnade golfbollar
Föredrar du känsla över längd? Älskar att ha en mjuk känsla vid puttningen och kanske kan sätta mycket spinn på bollen vid inspel? I detta paket har vi plockat ihop några av de bästa och populäraste tourbollarna som är designade för känsla i första hand.Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
244 kr
begagnade golfbollar
5.0
(1)
Är du en av många som har problem med slice eller hook? Då kan detta paket kanske hjälpa dig. Det gemensamma för dessa bollar är att de är förlåtande och spinner ganska lite. Det gör att den skruv som finns vid bollträffen i alla fall inte förvärras.Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
144 kr
begagnade golfbollar
12 mjukisar (B-klass)
Mjuka bollar
Premiumbollar
5.0
(1)
I detta paket har vi plockat ihop några av de populäraste golfbollarna med mjuk känsla. Samtliga är av premiumtyp, dvs inte de dyraste men snäppet under.Du bestämmer själv antalet bollar av varje modell. Alla är i B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
132 kr