Lägsta-prisgaranti

Vi strävar alltid efter att ha de allra bästa priserna på begagnade golfbollar. Om du hittar ett bättre erbjudande (totalpris inklusive frakt) på motsvarande boll med samma kvalitet hos någon annan leverantör så ger vi dig samma pris eller lägre. Självklart sänker vi samtidigt priset för samtliga kunder. Vi behöver endast ett bevis i form av en länk eller annons för att kunna se att erbjudandet existerar och är seriöst. Konkurrentens bollar måste även finnas i lager för att en rättvis jämförelse ska kunna göras. Annonser på exempelvis Blocket eller tillfälligt dumpade priser omfattas alltså inte av prisgarantin.

Priser och betalning

Varje bolls pris anges inklusive moms. I kundvagnen kan du se totalpriset inklusive moms. En viktbaserad fraktkostnad tillkommer. För ordrar över 600:- är det fri frakt. Betalningsvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Vi använder oss av Swish för direktbetalningar och Klarna för övriga betalningssätt.

Klarnas betalningsalternativ

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. 
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt. Om du ångrar ditt köp vill vi att du meddelar oss detta och det måste tydligt framgå av ditt meddelande att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

För att kunna utnyttja din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Leveranser

Leverans sker inom 1-3 arbetsdagar. Leverans sker normalt sett med varubrev eller paket. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som beror på anlitad distributör.

Ej uthämtade paket

Ej uthämtade leveranser returneras till oss. Vid eventuell kostnad för returfrakten förbehåller vi oss rätten att debitera köparen eventuella kostnader för frakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.
För att skicka om en ej uthämtad och returnerad leverans debiteras en fraktkostnad beroende på orderns vikt (varubrev eller paket)..

Returer och återbetalningsskyldighet

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du omgående sända eller lämna tillbaka den till oss.

Om du utnyttjar din ångerrätt ersätter vi varan senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot den. Du står själv för kostnaderna när du returnerar varan.
Se även Konsumentverkets information om Distansavtalslagen och E-handelslagen.

Oscar C.
Snabbt enkelt och kanonservice som vanligt
Joakim Ö.
Pontus R.
Gemytlig service, tyvärr höll inte bollarna mina förväntningar. Köpte bollar i B-klass men de var ganska missfärgade. Två bollar av 15 har dessutom spruckit efter 3-4 spelade hål vilket inte borde hända.Blev kontaktad av Per på Borthittad efter ovan text vilket tyder på bra att de bryr sig mycket om sina kunder. Fick en kompensation även om det inte är det viktigaste. Imponerad av kundservicen och att de vill vända en missnöjd kund till en nöjd kund. Tack så mycket!
felix M.
Kanonbollar och supersnabb leverans.
Henrik G.
Sjukt snabb leverans och bra info via sms om leveransen. Bra bollar till bra pris och riktigt bra med betalning via swich.👍😀
Magnus E.
Snabb leverans och bollarna ser toppen ut samt fraktfritt. Vad kan man mera önska sej😀🏌⛳️
Jan Q.
Bästa kundservicen och supersnabba leveranser. Kan verkligen rekommenderas!
Helen D.
Carl D.
Nina K.
Helt ok bollar till ett bra pris och snabb leverans
Hans Anders H.
Vilken service, beställde bollar måndag kväll vid 19-tiden och fick dom hemlevererade vid 9 på morgonen dagen efter! Snyggt förpackade i nätpåsar och bollarna ser fina ut. Tummen upp!
Jonathan A.
Bra service, snabb leverans och bra kvalitet på bollarna.
Lars A.
Oskar Gibas H.
Bra bollar och supersnabb leverans!
Johan T.
Kundservice i världsklass!
Micke M.
Johan S.
Väldigt snabb leverans och bollar som jag tyckte var i ett bra skick. Jag köpte både A och B klass av lite mjukare sorter👍
Johan M.
Johan L.
Kanonservice och fina bollar!!!
Johan H.
Supersnabb leverans och bra service !
Patrik S.
Bra service, snabb leverans och bollar i mycket bra kvalitet.
Stefan K.
Fina bollar, bra kontakt och grymt snabb leverans.
Leffe P.
Sannolikt bästa stället att köpa bollar! Tack än en gång
Georg G.
Bra pris, fraktfritt hem i brevlådan och inte till något utlämningsställe, ruggigt snabb och personlig service. världsklass!
Mattias E.
Beställde på prov 30 bollar av B-klass för att se kvalitén, 20 stycken blev riktigt fina träningsbollar och resten var så fina så dom hamnade i bagen för att ha med ut på banan, tycker inte man kan förvänta sig mer av bollar av B-klass så är mycket nöjd!
Daniel S.
Kanonbra på alla sätt! Snabb leverans, bra bollar och väldigt trevligt bemötande.
Karin Fjellander M.
Oscar H.
Supersnabb leverans �
Mikael J.
Bra bollar till bra pris med snabb leverans till brevlådan. Dessutom med trevlig info om orderstatus och sändning.Kommer handla här igen!
Per Å.
Beställde på tisdag kväll och fick bollarna på torsdag. Snabb leverans och favoritbollarna till bra pris. Kommer definitivt bli fler köp.
Christher L.
Fina bollar och snabb leverans
Pelle S.
Oerhört snabb och bra service! Prisvärda bollar som levereras snabbt! Exemplarisk kundsupport som snabbt svarar!Här köper jag mina bollar nu och även i framtiden!
Jimmy G.
Haitham Z.
Kommer att köpa igen när dessa är slut. Helt kanon
Bertil W.
Suverän sida med grym service. Fick bollarna hemleverade till dörren samma dag. Rekommenderas varmt!
Dejan S.
Snabb leverans och superfina bollar!
Adam B.
Fantastisk service, snabb leverans och bra kvalitet på bollarna!
Martin L.
Linus T.
Extremt bra service. Kolliid 10 minuter efter swish är världsklass. Kan varmt rekommendera
Jim J.
Fantastisk service och perfekt skick på bollarna. Finns ingen anledning att köpa nya längre.
Pontus
Mycket snabb och bra service!
oscar S.
Snabb leverans och bra bollar 👍
Daniel D.
Håkan F.
Fick ett gäng mycket fina bollar till ett bra pris! Otroligt snabb leverans direkt till brevlådan!
Cicki Ö.
Christer Z.
Bästa sidan att handla bollar 👍🏻👍🏻👍🏻
Anders E.
Snabb leverans Bollarna kommer dagen efter beställning. Bra info om leverans via personliga SMS. Smidigt med Swishbetalning. Har gjort flera köp och är supernöjd.
Birgitta A.
Bra bollar, snabb leverans 👍
Andreas R.
I topp på leverans, service och kvalitet!
Fredrik M.
Per N.
Andreas K.
Snabbleverans och extra seriöst med nätkassen, det gillas👌
Andreas D.
Proffsigt snabba i att expidera ordern och skicka. Personligt bekräftelse-SMS fick man också närmast omgående efter beställning. Swishbetalning är oerhört smart och lyxigt. Sen när det kommer till leveransen...jiffypåse där bollarna inte rullar och skramlar som när de kommer i kartong. En mycket smakfull nätpåse med snöre med bollar i inuti kuvertet. Oerhört nöjd. Skippar andra bollhandlare från nu.
Fredrik N.
När man behöver golfbollar så är borthittad.se oslagbara!
Per K.
Emil F.
Alltid snabb leverans och jätte bra service! Rekommenderas
Daniel C.
Steve A.
Väldigt bra service👍🏻 Kan varmt rekommendera!
/Fredrik N
Fredrik N.
snabb leverans perfekt
Sören B.
Snabb och mycket bra service. Köpte bollar här för ett tag sen, sen råkade jag köpa hos en annan leverantör. Nu tillbaka, ni är min leverantör av bollar.
Stefan Ö.
Bra bollar och snabb leverans!
Affe S.
Charlie K.
Enkelt & smidigt att köpa, och sjukt snabb leverans. Och dessutom en grym service som grädde på moset!
Marcus A.
Kan inte vara bli bättre än såhär! Snabb leverans och personlig kontakt, rekommenderas!
Axel N.
Jonas W.
Snabb leverans, bra service och inte minst billiga bollar med bra kvalitet
Anders T.
Supersnabb leverans till bästa pris.
Hans M
Sjukt snabb leverans av bollar!! ���
Johan C.
Har alltid haft ett bra förhållande med Borthittad. Dom lovar vad dom säger på sin hemsida. Bollarna är i ett utmärkt skick, snabb leverans, om det skulle vara något fel så åtgärdar dom det på ett bra sett.
Björn J.
snabb och jättebra service
bollarna är i toppklass
min leverantör på bollar
Lasse
Lars Bobo L.
snabba leveranser. Bra kvalité
Per R.
Klockrent.
Mikael M.
Jan A.
Hinner nästan inte avsluta min beställning så får jag sms att bollarna är packade!
Stefan B.
Håkan L.
Andreas Brandt K.
Snabb service. Bra bollar. Helt problemfritt att handla av er! Mvh Kerstin
Sture B.
Fina bollar och snabb leverans...👍
Annica K.
Fina bollar, snabb leverans
Johnny S.
Så otroligt snabba leveranser, och bra kvalitet på bollarna. Supernöjd ���
Anders W.
Smidigt att hitta rätt boll med Bollväljaren, bra priser, packat och klart att skicka inom 10min och levererades redan dagen efter! Bästa möjlig service, Borthittad rekommenderas starkt vid Bollköp.
Tommy S.
Personlig service, blixtsnabb leverans, kan inte bli bättre👍
Ingemar J.
Super fast delivery, good communication and updates on delivery. Excellent condition on the golfbolls.
Rickard J S.
Snabb leverans och bra kvalité!
Carl Å.
Bra utbud snabb leveras och trevligt bemötande 😊
Jan E.
Allt fungerade som förväntat.
Peder O.
Ok
Snabb och bra service. Bra kvalité på bollarna. Kommer absolut att handla igen. Rekommenderas. �
Pasi A.
Jättebra service finns absolut inget att klaga på!
Mikael W.
Mycket bra och smidig bollväljare. Nu återstår bara att få bollarna. Men varför säljer ni inte peggar när ni ändå är igång?
Marcus M.
Bästa stället att köpa bollar på, oslagbart bra kundbemötande.
Johannes A.
Snabb och smidig service!
Mattias W.
Snabb leverans, trevligt bemötande med information om vad som pågick under leverans! Jättefina bollar, inte en repa! Riktigt bra! Rekommenderar starkt!
Markus H.
Feedback direkt när jag betalade att "nu packar jag dina bollar". Bra kvalitet o snabb leverans. Rekommenderas
Lilian J.
Bollar som utlovat snabbt!
Anders A.
snabb leverans och bra kvalitet på bollarna, kommer helt klart handla här igen när bollförrådet sinar 👍👍👍👍👍
Fredrik S.
Lägst pris, bra kvalitet på bollar och supersnabb leverans. Rekommenderas!!
Michael R.
Magnus A.
Thomas A.
Mycket bra bollar till ett hyfsat pris och ett plus för en snabb leverans 🚚 till brevlådan
Kanon
Åke P.
Adam W.
Bra bollar och extremt snabba leveranser 5/5
Alexander P.
Tummen upp!!!!!! Tuuuuuummmmmmen uuup
Anders B.
Simon S.
Superbra service. Snabba som blixten samt högkvalitativa bollar.
Peter N.
Oerhört snabb och bra service! Prisvärda bollar som levereras snabbt! Exemplarisk kundsupport som snabbt svarar!
Här köper jag mina bollar nu och även i framtiden!
Jimmy G.
Bra bollar snabbt och billigt, bra förpackade i en kraftig bärpåse bra att ha i bagen
Bertil W.
Sveriges bästa service! SMS med information om leveransdag, kollinr och personlig hälsning inom 15 minuter efter beställning! kommer att handla igen!
Björn S.
Stort tack för snabb och effektiv service. Imponerande att ni kan tillhandahålla ett så stort utbud. Man hittar verkligen vad man vill ha. Återkommer när jag lagt bort alla dagens bollar i skogen eller sjön.😊
Johan A.
Bra pris och snabb leverans och bra bollar 👏👏
Bengt Ö.
Supersnabb leverans. Beställde på måndag kväll- snabbt leveransbesked och idag låg bollarna i brevlådan. Väl rengjorda och fina bollar. Rekommenderas verkligen!
Olivia N.
Bra pris, snabb leverans, trevlig service och bra skick på bollarna = nöjd kund
Fredrik F.
Snabb leverans o bra kvalitet på bollarna, kommer handla här igen.
Kenneth S.
10 min efter att jag lagt min order (och betalat via Swish, smidigt) var mina golfbollar packade och redo att skickas. Imponerande och smart av Borthittad.
Marcus S.
Riktigt snabb och bra service, packades även om beställningen var på en söndag. A-klass bollarna såg splitter nya ut riktigt nöjd!
Jesper K.
Hackk spetten (.
Bollarna var i bra skick, priset var lågt och leveransen mycket snabb. Vad mer kan man önska?
Albin F.
Mycket bra kontakt och bollarna i utlovat skick.
Fredrik L.
Tobias E.
Prisvärt! Bra service och trevligt bemötande!

Väldigt bra ur ett hållbarhets perspektiv.
Max M.
Suverän hantering av mina köp hos Borthittad.Fint paketerad i nätpåsar. Fin kvalitet på bollarna, snabb leverans direkt i postlådan. Kan varmt rekommendera.
Bertil W.
Fri frakt och snabb leverans! Trevligt bemötande med personlig leveransnotifiering via SMS. Bra kvalitet på bollarna, kommer definitivt att beställa härifrån igen!
Stefan E.
Rekommenderas. Levde upp till alla förväntningar. Snabb, fri frakt och bra kvalité på bollarna.
Nichlas S.
Otroligt snabb och bra service! Jag kommer självklart handla här igen, supernöjd! 🙂 ⛳️
Linda N.
js_loader