Lägsta-prisgaranti

Vi strävar alltid efter att ha de allra bästa priserna på begagnade golfbollar. Om du hittar ett bättre erbjudande (totalpris inklusive frakt) på motsvarande boll med samma kvalitet hos någon annan leverantör så ger vi dig samma pris eller lägre. Självklart sänker vi samtidigt priset för samtliga kunder. Vi behöver endast ett bevis i form av en länk eller annons för att kunna se att erbjudandet existerar och är seriöst. Konkurrentens bollar måste även finnas i lager för att en rättvis jämförelse ska kunna göras. Annonser på exempelvis Blocket eller tillfälligt dumpade priser omfattas alltså inte av prisgarantin.

Priser och betalning

Varje bolls pris anges inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset, det vill säga totalpriset inklusive moms och frakt. Minsta totala orderantal är 10 bollar. Betalningsvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Vi använder oss av Stripe för kortbetalningar och Swish för direktbetalningar.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt. Om du ångrar ditt köp vill vi att du meddelar oss detta och det måste tydligt framgå av ditt meddelande att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. För att kunna utnyttja din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Leveranser

Leverans sker inom 1-3 arbetsdagar och alltid med fri frakt. Leverans sker normalt sett med varubrev. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som beror på anlitad distributör.

Ej uthämtade paket

Ej uthämtade leveranser returneras till oss. Vid eventuell kostnad för returfrakten förbehåller vi oss rätten att debitera köparen eventuella kostnader för frakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. För att skicka om en ej uthämtad och returnerad leverans debiteras en fraktkostnad för Postnord Varubrev Klass 1.

Returer och återbetalnings- skyldighet

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du omgående sända eller lämna tillbaka den till oss. Om du utnyttjar din ångerrätt ersätter vi varan senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot den. Du står själv för kostnaderna när du returnerar varan. Se även Konsumentverkets information om Distansavtalslagen och E-handelslagen.

Snabb service. Bra bollar. Helt problemfritt att handla av er! Mvh Kerstin
Sture B.
Snabbt enkelt och kanonservice som vanligt
Joakim Ö.
Supersnabb leverans till bästa pris.
Hans C.
När man behöver golfbollar så är borthittad.se oslagbara!
Per K.
Otroligt snabb och bra service! Jag kommer självklart handla här igen, supernöjd! 🙂 ⛳️
Linda N.
Bra service, snabb leverans och bollar i mycket bra kvalitet.
Stefan K.
Kanonservice och fina bollar!!!
Johan H.
Extremt bra service. Kolliid 10 minuter efter swish är världsklass. Kan varmt rekommendera
Jim J.
Bollar som utlovat snabbt!
Anders A.
Bra utbud snabb leveras och trevligt bemötande 😊
Jan E.
Bra bollar snabbt och billigt, bra förpackade i en kraftig bärpåse bra att ha i bagen
Bertil W.
Oerhört snabb och bra service! Prisvärda bollar som levereras snabbt! Exemplarisk kundsupport som snabbt svarar!Här köper jag mina bollar nu och även i framtiden!
Jimmy G.
Helt ok bollar till ett bra pris och snabb leverans
Hans Anders H.
Personlig service, blixtsnabb leverans, kan inte bli bättre👍
Ingemar J.
Supersnabb leverans och bra service !
Patrik S.
Fina bollar och snabb leverans
Pelle S.
Sveriges bästa service! SMS med information om leveransdag, kollinr och personlig hälsning inom 15 minuter efter beställning! kommer att handla igen!
Björn S.
Rekommenderas. Levde upp till alla förväntningar. Snabb, fri frakt och bra kvalité på bollarna.
Nichlas S.
Mycket bra kontakt och bollarna i utlovat skick.
Fredrik L.
Kanonbra på alla sätt! Snabb leverans, bra bollar och väldigt trevligt bemötande.
Karin Fjellander M.