Lägsta-prisgaranti

Vi strävar alltid efter att ha de allra bästa priserna på begagnade golfbollar. Om du hittar ett bättre erbjudande (totalpris inklusive frakt) på motsvarande boll med samma kvalitet hos någon annan leverantör så ger vi dig samma pris eller lägre. Självklart sänker vi priset för samtliga kunder. För att kunna verifiera erbjudandet behöver vi endast ett bevis i form av en länk eller någon annan typ av verifiering för att kunna verifiera att erbjudandet existerar och är seriöst. Konkurrentens bollar måste även finnas i lager för att en rättvis jämförelse ska kunna göras. Annonser på exempelvis Blocket eller tillfälligt dumpade priser gäller alltså inte.

Priser och betalning

Varje bolls pris anges inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset, det vill säga totalpriset inklusive moms och frakt. Minsta totala orderantal är 10 bollar. Betalningsvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Vi använder oss av Stripe för kortbetalningar och Swish för direktbetalningar.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt. Om du ångrar ditt köp vill vi att du meddelar oss detta och det måste tydligt framgå av ditt meddelande att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

För att kunna utnyttja din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Leveranser

Leverans sker inom 1-3 arbetsdagar och alltid med fri frakt. Leverans sker normalt sett med varubrev. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som beror på anlitad distributör.

Ej uthämtade paket

Ej uthämtade leveranser returneras till oss. För returnerade leveranser förbehåller vi oss rätten att debitera köparen kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Returer och återbetalnings- skyldighet

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du omgående sända eller lämna tillbaka den till oss.

Om du utnyttjar din ångerrätt ersätter vi varan senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot den. Du står själv för kostnaderna när du returnerar varan.
Se även Konsumentverkets information om Distansavtalslagen och E-handelslagen.

Beställde på prov 30 bollar av B-klass för att se kvalitén, 20 stycken blev riktigt fina träningsbollar och resten var så fina så dom hamnade i bagen för att ha med ut på banan, tycker inte man kan förvänta sig mer av bollar av B-klass så är mycket nöjd!
Daniel S.
Bra bollar snabbt och billigt, bra förpackade i en kraftig bärpåse bra att ha i bagen
Bertil W.
Supersnabb leverans �
Mikael J.
Jonas W.
Bra pris, fraktfritt hem i brevlådan och inte till något utlämningsställe, ruggigt snabb och personlig service. världsklass!
Mattias E.
Snabb leverans Bollarna kommer dagen efter beställning. Bra info om leverans via personliga SMS. Smidigt med Swishbetalning. Har gjort flera köp och är supernöjd.
Birgitta A.
Smidigt att hitta rätt boll med Bollväljaren, bra priser, packat och klart att skicka inom 10min och levererades redan dagen efter! Bästa möjlig service, Borthittad rekommenderas starkt vid Bollköp.
Tommy S.
Snabb leverans och bra kvalité!
Carl Å.
Bra service, snabb leverans och bollar i mycket bra kvalitet.
Stefan K.
Håkan L.
Lägst pris, bra kvalitet på bollar och supersnabb leverans. Rekommenderas!!
Michael R.
I topp på leverans, service och kvalitet!
Fredrik M.
Fantastisk service! Beställde bollarna på julafton och fick dem på juldagen.
Thomas A.
När man behöver golfbollar så är borthittad.se oslagbara!
Per K.
Så otroligt snabba leveranser, och bra kvalitet på bollarna. Supernöjd ���
Anders Wiberg Fd J.
Proffsigt snabba i att expidera ordern och skicka. Personligt bekräftelse-SMS fick man också närmast omgående efter beställning. Swishbetalning är oerhört smart och lyxigt. Sen när det kommer till leveransen...jiffypåse där bollarna inte rullar och skramlar som när de kommer i kartong. En mycket smakfull nätpåse med snöre med bollar i inuti kuvertet. Oerhört nöjd. Skippar andra bollhandlare från nu.
Fredrik N.
Helt ok bollar till ett bra pris och snabb leverans
Hans Anders H.
Snabb och bra service. Bra kvalité på bollarna. Kommer absolut att handla igen. Rekommenderas. �
Pasi A.
Klockrent.
Mikael M.
Sveriges bästa service! SMS med information om leveransdag, kollinr och personlig hälsning inom 15 minuter efter beställning! kommer att handla igen!
Björn S.
Superbra service. Snabba som blixten samt högkvalitativa bollar.
Peter N.
Oscar H.
Fri frakt och snabb leverans! Trevligt bemötande med personlig leveransnotifiering via SMS. Bra kvalitet på bollarna, kommer definitivt att beställa härifrån igen!
Stefan E.
Supersnabb leverans. Beställde på måndag kväll- snabbt leveransbesked och idag låg bollarna i brevlådan. Väl rengjorda och fina bollar. Rekommenderas verkligen!
Olivia N.
Vilken service, beställde bollar måndag kväll vid 19-tiden och fick dom hemlevererade vid 9 på morgonen dagen efter! Snyggt förpackade i nätpåsar och bollarna ser fina ut. Tummen upp!
Jonathan A.
snabb och jättebra service bollarna är i toppklass min leverantör på bollarLasse
Lars Bobo L.
Bra pris, snabb leverans, trevlig service och bra skick på bollarna = nöjd kund
Fredrik F.
10 min efter att jag lagt min order (och betalat via Swish, smidigt) var mina golfbollar packade och redo att skickas. Imponerande och smart av Borthittad.
Marcus S.
Håkan F.
Mycket bra och smidig bollväljare. Nu återstår bara att få bollarna. Men varför säljer ni inte peggar när ni ändå är igång?
Marcus M.
Helt ok bollar till ett bra pris och snabb leverans
Hans Anders H.
Kan inte bli annat än 5 stjärnor i betyg. Snabb leverans (kom dagen efter beställning) och bollarna ser superfina ut./ Christer
Christer B.
Extremt bra service. Kolliid 10 minuter efter swish är världsklass. Kan varmt rekommendera
Jim J.
Snabb leverans och bollarna ser toppen ut samt fraktfritt. Vad kan man mera önska sej😀🏌⛳️
Jan Q.
Feedback direkt när jag betalade att "nu packar jag dina bollar". Bra kvalitet o snabb leverans. Rekommenderas
Lilian J.
Kan inte vara bli bättre än såhär! Snabb leverans och personlig kontakt, rekommenderas!
Axel N.
Fina bollar, bra kontakt och grymt snabb leverans.
Leffe P.
Sjukt snabb leverans och bra info via sms om leveransen. Bra bollar till bra pris och riktigt bra med betalning via swich.👍😀
Magnus E.
Alltid snabb leverans och jätte bra service! Rekommenderas
Daniel C.
Sjukt snabb leverans av bollar!! ���
Johan C.
Bästa sidan att handla bollar 👍🏻👍🏻👍🏻
Anders E.
Rekommenderas. Levde upp till alla förväntningar. Snabb, fri frakt och bra kvalité på bollarna.
Nichlas S.
Kanonservice och fina bollar!!!
Johan H.
När man behöver golfbollar så är borthittad.se oslagbara!
Per K.
Jättebra service finns absolut inget att klaga på!
Mikael W.
Snabb och mycket bra service. Köpte bollar här för ett tag sen, sen råkade jag köpa hos en annan leverantör. Nu tillbaka, ni är min leverantör av bollar.
Stefan Ö.
Fantastisk hjälp när några bollar kom på villovägar
Magnus T.
Har alltid haft ett bra förhållande med Borthittad. Dom lovar vad dom säger på sin hemsida. Bollarna är i ett utmärkt skick, snabb leverans, om det skulle vara något fel så åtgärdar dom det på ett bra sett.
Björn J.
Johan S.
Snabb och smidig service!
Mattias W.
Inget att klaga på 🙂 Bra med SMS-meddelande med leveransbesked och kollinummer. Snabb och fri frakt. Köpte bollar i klass B och dom ser riktigt bra ut! Kommer definitivt att beställa från Borthittad igen!
Daniel E.
Fina bollar och snabb leverans
Pelle S.
Jag är jättenöjd!. Snabb leverans och engagerad personal som har som målsättning att göra kunden nöjd, det gillar jag!.
Mikael A.
Gjorde en liten miss när jag beställde bollar igår, så jag skickade ett litet mail om detta till Borthittat, det tog inte många minuter innan jag fick ett svar att det är fixat bollarna är packade och skickade/// snabbt å bra jobbat Per 🏆
Stewan A.
Snabb service. Bra bollar. Helt problemfritt att handla av er! Mvh Kerstin
Sture B.
Riktigt snabb och bra service, packades även om beställningen var på en söndag. A-klass bollarna såg splitter nya ut riktigt nöjd!
Jesper K.