Köpvillkor

Lägsta pris-garanti

Vi strävar alltid efter att ha de allra bästa priserna på begagnade golfbollar. Om du hittar ett bättre erbjudande (totalpris inklusive frakt) på motsvarande boll med samma kvalitet hos någon annan leverantör så erbjuder vi samma pris eller lägre. Vi sänker självklart priset för samtliga kunder. För att kunna verifiera erbjudandet behöver vi ett bevis i form av en länk eller någon annan typ av verifiering så vi ser att erbjudandet existerar och är seriöst. Konkurrentens bollar måste även finnas i lager för att en rättvis jämförelse ska kunna göras. Annonser på exempelvis Blocket eller tillfälligt dumpade priser gäller alltså inte.

Priser och betalning

Varje bolls pris anges inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset, det vill säga totalpriset inklusive moms och frakt. Minsta totala orderantal är 10 bollar. Betalningsvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Vi använder oss av Stripe för kortbetalningar och Swish för direktbetalningar.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt. Om du ångrar ditt köp vill vi att du meddelar oss detta och det måste tydligt framgå av ditt meddelande att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

För att kunna utnyttja din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat policy och GDPR

I samband med din beställning uppger du dina person- och adressuppgifter och godkänner därmed även att vi lagrar och använder dessa i vår verksamhet för att kunna fullfölja avtalet gentemot dig.
Du har enligt GDPR rätt att få tillgång till all information som vi har registrerad om dig. Det är en självklar rätttighet och du gör det enklast genom att kontakta oss. Om din information är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort.

Vi är skyldiga att hålla koll på dina personuppgifter, hålla dem uppdaterade och att ta bort dem så fort du begär det.
Vi lämnar aldrig ut några personuppgifter till tredje part, förutom i syfte att fullfölja vårt åtagande mot dig, exempelvis till betalningsleverantörer (Stripe) eller fraktbolag (Postnord).

I samband med köp

I samband med kortköp levereras dina kortuppgifter till vår betalningsleverantör- Stripe. De tar då emot följande uppgifter:

  • För- och efternamn
  • Kortnummer
  • CVC

Ingen av dessa uppifter sparas hos borthittad.se. Läs mer om hur Stripe hanterar dessa uppgifter.

Dessutom levererar vi personinformation till Postnord via deras logistiksystem Pacsoft Online, för att de ska kunna leverera och avisera din order. De tar emot följande uppgifter:

  • För- och efternamn
  • Gatuadress
  • Postnummer och ort
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Dessa uppgifter finns även sparade i vårt ordersystem (Woocommerce).

Leveranser

Leverans sker inom 1-3 arbetsdagar och alltid med fri frakt. Leverans sker normalt sett med varubrev. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som beror på anlitad distributör.

Ej uthämtade paket

Ej uthämtade leveranser returneras till oss. För returnerade leveranser förbehåller vi oss rätten att debitera köparen kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du omgående sända eller lämna tillbaka den till oss

Återbetalningsskyldighet

Om du utnyttjar din ångerrätt ersätter vi varan senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot den. Du står själv för kostnaderna när du returnerar varan.
Se även Konsumentverkets information om Distansavtalslagen och E-handelslagen.

Företagsuppgifter

Borthittad.se – Title Consulting AB
Nykulla Skinebacke 2
36334 Tjureda
Telefon: 072-040403
E-post: info@borthittad.se
Orgnr: 556619-7512