Lägsta-prisgaranti

Vi strävar alltid efter att ha de allra bästa priserna på begagnade golfbollar. Om du hittar ett bättre erbjudande (totalpris inklusive frakt) på motsvarande boll med samma kvalitet hos någon annan leverantör så ger vi dig samma pris eller lägre. Självklart sänker vi samtidigt priset för samtliga kunder. Vi behöver endast ett bevis i form av en länk eller annons för att kunna se att erbjudandet existerar och är seriöst. Konkurrentens bollar måste även finnas i lager för att en rättvis jämförelse ska kunna göras. Annonser på exempelvis Blocket eller tillfälligt dumpade priser omfattas alltså inte av prisgarantin.

Priser och betalning

Varje bolls pris anges inklusive moms. I kundvagnen kan du se totalpriset inklusive moms. En viktbaserad fraktkostnad tillkommer. För ordrar över 600:- är det fri frakt. Betalningsvillkor finns angivna i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Vi använder oss av Swish för direktbetalningar och Klarna för övriga betalningssätt.

Klarnas betalningsalternativ

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. 
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt. Om du ångrar ditt köp vill vi att du meddelar oss detta och det måste tydligt framgå av ditt meddelande att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

För att kunna utnyttja din ångerrätt är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Leveranser

Leverans sker inom 1-3 arbetsdagar. Leverans sker normalt sett med varubrev eller paket. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som beror på anlitad distributör.

Ej uthämtade paket

Ej uthämtade leveranser returneras till oss. Vid eventuell kostnad för returfrakten förbehåller vi oss rätten att debitera köparen eventuella kostnader för frakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.
För att skicka om en ej uthämtad och returnerad leverans debiteras en fraktkostnad beroende på orderns vikt (varubrev eller paket)..

Returer och återbetalningsskyldighet

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du omgående sända eller lämna tillbaka den till oss.

Om du utnyttjar din ångerrätt ersätter vi varan senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot den. Du står själv för kostnaderna när du returnerar varan.
Se även Konsumentverkets information om Distansavtalslagen och E-handelslagen.

Snabb leverans o bra kvalitet på bollarna, kommer handla här igen.
Kenneth S.
Pontus R.
snabb leverans perfekt
Sören B.
Ok
eva-lena P.
Jan A.
Haitham Z.
Sterner D.
Väldigt snabb leverans och bollar som jag tyckte var i ett bra skick. Jag köpte både A och B klass av lite mjukare sorter👍
Johan M.
Fantastisk service, snabb leverans och bra kvalitet på bollarna!
Martin L.
Magnus A.
Oscar C.
Henrik E.
Bästa kundservicen och supersnabba leveranser. Kan verkligen rekommenderas!
Helen D.
Super fast delivery, good communication and updates on delivery. Excellent condition on the golfbolls.
Rickard J S.
Bästa stället att köpa bollar på, oslagbart bra kundbemötande.
Johannes A.
Snabb leverans och bra återkoppling. Rekommenderas😀
Lilian J.
Bra service, snabb leverans och bra kvalitet på bollarna.
Lars “Lurvish” A.
Oerhört snabb och bra service! Prisvärda bollar som levereras snabbt! Exemplarisk kundsupport som snabbt svarar!Här köper jag mina bollar nu och även i framtiden!
Jimmy G.
Johan L.
Allt fungerade som förväntat.
Peder O.
Sannolikt bästa stället att köpa bollar! Tack än en gång
Georg G.
Personlig service, blixtsnabb leverans, kan inte bli bättre👍
Ingemar J.
Suverän hantering av mina köp hos Borthittad.Fint paketerad i nätpåsar. Fin kvalitet på bollarna, snabb leverans direkt i postlådan. Kan varmt rekommendera.
Bertil W.
Simon S.
Oskar Gibas H.
Snabb leverans och superfina bollar!
Adam B.
Snabb leverans, bra service och inte minst billiga bollar med bra kvalitet
Anders T.
Hackk spetten (.
Bra service, bra bollar och snabb leverans 👌
Emilia L.
Steve A.
Fantastisk service och perfekt skick på bollarna. Finns ingen anledning att köpa nya längre.
Pontus
Linus T.
Enkelt & smidigt att köpa, och sjukt snabb leverans. Och dessutom en grym service som grädde på moset!
Marcus A.
Supersnabb leverans till bästa pris.
Hans M
Snabb leverans, bra kvalitet och bra pris! Nöjd med mitt köp!
Oscar N.
Nina K.
Sebastian R.
Bollarna var i bra skick, priset var lågt och leveransen mycket snabb. Vad mer kan man önska?
Albin F.
Andreas K.
Mycket bra kontakt och bollarna i utlovat skick.
Fredrik L.
Carl D.
Mycket snabb och bra service!
oscar S.
Gemytlig service, tyvärr höll inte bollarna mina förväntningar. Köpte bollar i B-klass men de var ganska missfärgade. Två bollar av 15 har dessutom spruckit efter 3-4 spelade hål vilket inte borde hända.Blev kontaktad av Per på Borthittad efter ovan text vilket tyder på bra att de bryr sig mycket om sina kunder. Fick en kompensation även om det inte är det viktigaste. Imponerad av kundservicen och att de vill vända en missnöjd kund till en nöjd kund. Tack så mycket!
felix M.
När man behöver golfbollar så är borthittad.se oslagbara!
Per K.
Helt ok bollar till ett bra pris och snabb leverans
Hans Anders H.
Supersnabb leverans och bra service !
Patrik S.
Andreas Brandt K.
Adam W.
Snabbt enkelt och kanonservice som vanligt
Joakim Ö.
Tobias E.
Charlie K.
Per N.
Suverän sida med grym service. Fick bollarna hemleverade till dörren samma dag. Rekommenderas varmt!
Dejan S.
Christer Z.
Ursnabb leverans. Levereras i perfekt skick i bra nätpåsar
Kenneth N.
Bra bollar till bra pris med snabb leverans till brevlådan. Dessutom med trevlig info om orderstatus och sändning.Kommer handla här igen!
Per Å.
Emil F.
js_loader