Callaway Chrome Soft

(3 kundrecensioner)

Callaway Chrome Soft är golfbollen som ger dig en fantastisk känsla på green samtidigt som SoftFast-kärnan ger dig längd och mindre spinn i de långa slagen. En flerfaldig testvinnare och en fantastiskt uppskattad golfboll!

Se även:

Filter Sortera
Återställ Verkställ
Bolltyp:
Hårdhet:
Skal:
Svinghastighet:
Medel
Hög

Filter Sortera
Återställ Verkställ
Callaway-Chrome-Soft
Max: 33
Min: 1
Step: 1
A
- klass
A-klass: Mycket bra skick, mer eller mindre nyskick (denna klass kallas även för ”mint” eller ”mint condition”).Tryck (logotyper eller annat) förekommer, dock inga personliga märkningar vilket vi är ensamma om i Sverige.
29,00 kr
Endast 33 kvar!
Callaway-Chrome-Soft
Max:
Min: 1
Step: 1
B
- klass
B-KLASS: Bollarna är i bra skick och kan jämföras med bollar som har blivit spelade några hål. Bollarna kan ha mindre färgförändringar, mindre skrapmärken och personliga märkningar, men aldrig av den typen som påverkar spelet. Med klass B får du mycket boll för pengarna!
27,00 kr
Slutsåld
Callaway-Chrome-Soft
Max:
Min: 1
Step: 1
C
- klass
C-klass: Bollarna är i ett skick som lämpar sig för träningsspel. Kan ha personliga märkningar, skrapmärken och/eller färgförändringar. Refurbished, X-Outs och Practice-bollar kan förekomma. Klass C-bollar kan även innehålla bollar med väldigt många personliga märkningar, men som annars skulle vara A- eller B-klass.
21,00 kr
Slutsåld

3 recensioner av Chrome Soft

  1. Anonym

    Spelar normalt med Pro V1 men provade denna en runda. Kändes som den gav mer känsla i närspelet. Kommer definitivt använda den igen.

  2. Jocke

    Älskar spinnen på dessa!

  3. Johan wetterstrand

    Fina bollar och snabb leverans

Lägg till en recension