Kvalitet

Vi är billiga på begagnade golfbollar, men kompromissar aldrig med kvaliteten. Alla bollar rengörs omsorgsfullt och sorteras sedan in i olika klasser, beroende på slitage och skick. All hantering sker manuellt av oss – allt för att ge dig det bästa värdet för dina pengar.

För att göra det enkelt för dig att hitta din begagnade golfboll, använder vi följande klasser:

Klass A

Mycket bra skick, mer eller mindre nyskick (denna klass kallas även för ”mint” eller ”mint condition”).
Tryck (logotyper eller annat) förekommer, dock inga personliga märkningar. Detta är vi ganska ensamma om.

A-bollar

 

Klass B

Bollarna är i bra skick och kan jämföras med bollar som har blivit spelade några hål. Bollarna kan ha mindre färgförändringar, mindre skrapmärken och personliga märkningar, men aldrig av den typen som påverkar spelet. Med klass B får du mycket boll för pengarna!
B-bollar

Klass C

Bollarna är i ett skick som lämpar sig för träningsspel. Kan ha personliga märkningar, skrapmärken och/eller färgförändringar. X-Outs och Practice-bollar kan förekomma. Klass C-bollar kan även innehålla bollar med väldigt många personliga märkningar, men som annars skulle vara A- eller B-klass.
C-bollar

Om du mot förmodan får en beställd boll som inte motsvarar ovanstående kvalitetskrav, skickar vi dig direkt en ny boll utan extra kostnad. Du får dessutom en extra boll som kompensation. Det enda vi kräver är att du hör av dig till oss och påvisar bristen.

Våra mest sålda bollar just nu: