Titleist Velocity

(2 kundrecensioner)

Titleist Velocity är en golfboll med en extremt snabb kärna. Tanken är att maximera längden med en hög bollhastighet och mindre spinn, vilket du som har problem med slice och hook kan dra nytta av. Den har även en hög bollbana vilket gör den lättare att få stopp på. En väldigt populär boll och en av Titleist mest sålda.

Filter Sortera
Återställ Verkställ
Bolltyp:
Hårdhet:
Skal:
Handicap:
Svinghastighet:
Låg
Medel

Välj årsmodell:
Filter Sortera
Återställ Verkställ
Titleist Velocity 2021
Max: 27
Min: 1
Step: 1
A
- klass
A-klass: Mycket bra skick, mer eller mindre nyskick (denna klass kallas även för ”mint” eller ”mint condition”).Tryck (logotyper eller annat) förekommer, dock inga personliga märkningar vilket vi är ensamma om i Sverige.
2021-
21,00 kr
Endast 27 kvar!
Titleist Velocity 2021
Max:
Min: 1
Step: 1
B
- klass
B-KLASS: Bollarna är i bra skick och kan jämföras med bollar som har blivit spelade några hål. Bollarna kan ha mindre färgförändringar, mindre skrapmärken och personliga märkningar, men aldrig av den typen som påverkar spelet. Med klass B får du mycket boll för pengarna!
2021-
18,00 kr
Slutsåld
Titleist Velocity 2021
Max:
Min: 1
Step: 1
C
- klass
C-klass: Bollarna är i ett skick som lämpar sig för träningsspel. Kan ha personliga märkningar, skrapmärken och/eller färgförändringar. Refurbished, X-Outs och Practice-bollar kan förekomma. Klass C-bollar kan även innehålla bollar med väldigt många personliga märkningar, men som annars skulle vara A- eller B-klass.
2021-
15,00 kr
Slutsåld

2 recensioner av Velocity

  1. Anders

    Den bollen jag når absolut längst med!

  2. Freddan

    Den bästa titleistbollen. Fick dem snabbt från borthittad.se

Lägg till en recension