Taylor Made Project (a)

(3 kundrecensioner)

Taylor Made Project (a) är golfbollen för amatörspelaren med höga krav. Den har liknande egenskaper som en tourboll, men kräver inte lika mycket i form av svinghastighet. React-kärnan ger bra längd vid hårdare slag och Urethane-skalet ger en magisk känsla och bra spinn i närspelet.

Filter Sortera
Återställ Verkställ
A
- klass
A-klass: Mycket bra skick, mer eller mindre nyskick (denna klass kallas även för ”mint” eller ”mint condition”). Tryck (logotyper eller annat) förekommer, dock inga personliga märkningar vilket vi är ensamma om i Sverige.
19,00 kr
Max:
Min: 1
Step: 1
Slutsåld
B
- klass
B-KLASS: Bollarna är i bra skick och kan jämföras med bollar som har blivit spelade några hål. Bollarna kan ha mindre färgförändringar, mindre skrapmärken och personliga märkningar, men aldrig av den typen som påverkar spelet. Med klass B får du mycket boll för pengarna!
17,00 kr
Max: 2
Min: 1
Step: 1
Slutsåld
C
- klass
C-klass: Bollarna är i ett skick som lämpar sig för träningsspel. Kan ha personliga märkningar, skrapmärken och/eller färgförändringar. Refurbished, X-Outs och Practice-bollar kan förekomma. Klass C-bollar kan även innehålla bollar med väldigt många personliga märkningar, men som annars skulle vara A- eller B-klass.
14,00 kr
Max: 1
Min: 1
Step: 1
Slutsåld

3 recensioner av Project (a)

  1. Per Karlsson

    En boll som kan mäta sig med de allra dyraste. Ett bra köp!

  2. Johan K

    Spelar hela tiden med project a. Har provat många andra premiumbollar, men har alltid kommit tillbaks till denna. Konstigt att den inte är dyrare!! Har runt 9 i hcp.

  3. Chrille

    En tredelad urethane-boll som spinner som en dröm och är ofattbart billig!

Skriv en recension

Vi samlar in cookies för att ge en maximalt bra upplevelse när du handlar golfbollar.
Läs mer om hur vi använder informationen.