Nike One RZN-X

Nike One RZN-X är en prisbelönt premiumboll som riktar sig till golfare med medel till hög svinghastighet. Golfbollen har Nikes egna RZN-kärna och utlovar längd, rakhet och mycket känsla i närspelet.

Systerbollen Nike One RZN har ett något mjukare skal och ger mer känsla.

Filter Sortera
Återställ Verkställ
Bolltyp:
Hårdhet:
Skal:
Svinghastighet:
Medel
Hög

Filter Sortera
Återställ Verkställ
Nike One RZN-X
Max: 15
Min: 1
Step: 1
A
- klass
A-klass: Mycket bra skick, mer eller mindre nyskick (denna klass kallas även för ”mint” eller ”mint condition”). Tryck (logotyper eller annat) förekommer, dock inga personliga märkningar vilket vi är ensamma om i Sverige.
15,00 kr
Endast 15 kvar!
Nike One RZN-X
Max: 11
Min: 1
Step: 1
B
- klass
B-KLASS: Bollarna är i bra skick och kan jämföras med bollar som har blivit spelade några hål. Bollarna kan ha mindre färgförändringar, mindre skrapmärken och personliga märkningar, men aldrig av den typen som påverkar spelet. Med klass B får du mycket boll för pengarna!
13,00 kr
Endast 11 kvar!
Nike One RZN-X
Max: 10
Min: 1
Step: 1
C
- klass
C-klass: Bollarna är i ett skick som lämpar sig för träningsspel. Kan ha personliga märkningar, skrapmärken och/eller färgförändringar. Refurbished, X-Outs och Practice-bollar kan förekomma. Klass C-bollar kan även innehålla bollar med väldigt många personliga märkningar, men som annars skulle vara A- eller B-klass.
10,00 kr
Endast 10 kvar!