Callaway Tour i

Callaway Tour i är fyrdelade golfbollar med Urethane-skal. De passar dig med lite högre hastighet i svingen och som vill kunna styra spinnen med de olika klubborna. En golfboll med många möjligheter för dig som vill ha maximal kontroll.

Viss nyansskillnad kan förekomma.

Filter Sortera
Återställ Verkställ
Bolltyp:
Hårdhet:
Medel
Mjuk
Skal:
Handicap:
Svinghastighet:

Filter Sortera
Återställ Verkställ
Max: 73
Min: 1
Step: 1
A
- klass
A-klass: Mycket bra skick, mer eller mindre nyskick (denna klass kallas även för ”mint” eller ”mint condition”). Tryck (logotyper eller annat) förekommer, dock inga personliga märkningar vilket vi är ensamma om i Sverige.
17,00 kr
I lager
Max: 2
Min: 1
Step: 1
B
- klass
B-KLASS: Bollarna är i bra skick och kan jämföras med bollar som har blivit spelade några hål. Bollarna kan ha mindre färgförändringar, mindre skrapmärken och personliga märkningar, men aldrig av den typen som påverkar spelet. Med klass B får du mycket boll för pengarna!
12,00 kr
Slutsåld
Max: 1
Min: 1
Step: 1
C
- klass
C-klass: Bollarna är i ett skick som lämpar sig för träningsspel. Kan ha personliga märkningar, skrapmärken och/eller färgförändringar. Refurbished, X-Outs och Practice-bollar kan förekomma. Klass C-bollar kan även innehålla bollar med väldigt många personliga märkningar, men som annars skulle vara A- eller B-klass.
8,00 kr
Slutsåld

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ” Tour i”

Vi samlar in cookies för att ge en maximalt bra upplevelse när du handlar golfbollar.
Läs mer om hur vi använder informationen.