Borthittads bollpaket är färdigkomponerade paket med golfbollar med vissa egenskaper. Du väljer själv hur många av varje modell du vill beställa.

1
Rensa alla filter
Produkttaggar : Tourbollar
Rensa alla filter
Visar 1 – 4 av 4 paket Visar alla 4 paket Visar det enda paketet No results found
Sort by
begagnade golfbollar
Här finns några av våra bästa bollar med fokus på längd.Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
212 kr
begagnade golfbollar
Om du är den typen av spelare som älskar att spela in med backspinn på green så är detta paket med tourbollar något för dig. Här har vi samlat våra allra bästa spinnbollar. Det är bollar som är gjorda för att få maximal känsla och optimerade för att sättas skruv på.Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
240 kr
begagnade golfbollar
I detta paket har vi samlat några av de mest tekniskt avancerade golfbollarna på marknaden. Det är inte säkert att du trivs med dem, men det kan vara roligt att prova!Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
236 kr
begagnade golfbollar
Föredrar du känsla över längd? Älskar att ha en mjuk känsla vid puttningen och kanske kan sätta mycket spinn på bollen vid inspel? I detta paket har vi plockat ihop några av de bästa och populäraste tourbollarna som är designade för känsla i första hand.Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
244 kr