Borthittads bollpaket är färdigkomponerade paket med golfbollar med vissa egenskaper. Du väljer själv hur många av varje modell du vill beställa.

1
Rensa alla filter
Produkttaggar : Premiumbollar
Rensa alla filter
Visar 1 – 3 av 3 paket Visar alla 3 paket Visar det enda paketet No results found
Sort by
begagnade golfbollar
5.0
(1)
Är du en av många som har problem med slice eller hook? Då kan detta paket kanske hjälpa dig. Det gemensamma för dessa bollar är att de är förlåtande och spinner ganska lite. Det gör att den skruv som finns vid bollträffen i alla fall inte förvärras.Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
144 kr
begagnade golfbollar
12 mjukisar (B-klass)
Mjuka bollar
Premiumbollar
5.0
(1)
I detta paket har vi plockat ihop några av de populäraste golfbollarna med mjuk känsla. Samtliga är av premiumtyp, dvs inte de dyraste men snäppet under.Du bestämmer själv antalet bollar av varje modell. Alla är i B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
132 kr
begagnade golfbollar
12 premiumbollar med längd i (B-Klass)
Distansbollar
Premiumbollar
5.0
(1)
Populära golfbollar för dig som prioriterar längden framförallt. Inte de dyraste, utan snäppet under.Du kan själv bestämma antalet bollar av varje modell. Samtliga bollar är B-klass. Perfekt om du vill testa lite olika typer.
140 kr